Reflektert dagbok – multimediedesign

Mer mønsterarbeid

I tillegg til de andre fotografiene som jeg lagde mønstre av, jobbet jeg en del med løvetannbilder. Desverre ble disse ikke noe særlig fine i mønsterform, fordi de berører ytterkantene (noe Anette fraråder i leksjonene), og det hjalp ikke særlig mye selv om jeg visket ut og patchet området nær kantene.

Men i prosessen lærte jeg litt og farger, kontraster og andre effekter i Photoshop. Det kan bli mye fint av å leke seg med disse. Her er noen av løvetannbildene, og nederst et eksempel på at det ikke fungerer så veldig bra som mønster. Det blir i hvertfall ikke sømløst.

Reklamer

One response

 1. Anette Green

  Hei,

  beklager at vi ikke har vært aktive nok med tilbakemeldinger. Jeg vet selv hvor viktig dette er. Men vi skal påse at dette er et område vi skal holde fokuset oppe på.

  Når det gjelder mønster oppgaven er vi opptatt av dere så klart skal lære bruken av Photoshop og illustrator for å utarbeide mønster. Men enda viktigere er selve illustrasjonen som er utgangspunktet for mønsteret. Denne oppgavene kunne like godt vært gjennomført på papir med farger, maling, collage etc. Det er selve illustrasjonen som skal vektlegges. Du jobber veldig spennende med løvetannen, som du sier så fungerer den ikke helt fordi illustrasjonen berører kanten av formatet.

  Se hvordan du kan bruke denne aktiviteten videre i arbeidet ditt og utviklingen av deg som designer. Hvordan kunne du for eksempel brukt deler av løvetannen videre inn i en illustrasjon?

  Anette

  juni 16, 2010, kl. 09:35

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s