Reflektert dagbok – multimediedesign

Lysbruk i portretter de siste 1000 år

Dette er en oppgave fra studiet multimediedesign der vi ser på fotografiet i en historisk sammenheng. Oppgaven gikk ut på å gjøre research på bruken av lys i portretter de siste 1000 årene. Siden fotografiet først kom i bruk i det 19. århundre er dette en reise gjennom kunsthistorien på jakt etter lyset.

Et bilde fra hvert århundre skulle presenteres på den reflekterte dagboken (blogg) og i tillegg skulle vi lage en PDF av alle bildene og laste denne opp på http://www.issuu.com eller et lignende nettsted, for deretter å embedde denne ut på den reflekterte dagboken.

Vi skulle se spesielt etter hva slags lyskilde som er blitt brukt, hvordan lyset skaper form og hva valørene i bildet har å si for formidling av budskapet.

Ps. Det står klart og tydelig på ISSUU at man må ha en bestemt Issuu-plugin for å embedde på  Wordpress. Og på WordPress.com leser jeg at det er kun WordPress.org-plattformen som støtter plugins. Fordi denne bloggen ligger på WordPress.com, kan jeg ikke embedde direkte, men legger istedet ut linken til dokumentet på issuu.com. Enjoy! 🙂

Klikk her for å lese dokumentet på Issuu: http://issuu.com/gmfh/docs/lysbruk_i_portretter_de_siste_1000__r

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s